LAP

 
  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Sommerlejr på Langeland

Email Udskriv PDF

Vi kan selvfølgelig ikke love at solen skinner hele tiden. Der til kender vi den danske sommer for godt.

Men vi kan love at vi har fundet et fedt sted til vores sommerlejr i 2008. I år skal vi være i stor spejderhytte, aller nordligst på Langeland. Hytten ligger kun 100 meter fra strandkanten.

Sommerlejrgruppen sprudler af ideer og programmet er ved at tage form. Du kan se frem til gøgl med Gugge, malerworkshop, sejlture med Ælling, og fælles udflugter til lands og til vands, cykelture på egen hånd i den smukke natur, svedehytte, diskussioner om LAP, et brag af en fest, foredrag og filmaften, hygge rundt om bålet, plasken i vandet, gåture langs stranden….

Sommerlejren i år finder sted fra lørdag 26 juli til lørdag 2. august

Det koster 975 for LAP-medlemmer at deltage. 1150 for ikke-medlemmer. Det dækker rejsen til og fra lejren, udflugter, forplejning, cykler, m.v.

Der er plads til 50 deltagere på årets lejr og man skal påregne at bo på 3 personers værelser. Man er også velkommen til at medbringe eget telt eller campingvogn.

Tilmelding kan ske ved henvendelse til Ulf på telefon 24 83 13 36 eller mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Der er tilmeldingsfrist 15.juni. Men derudover gælder princippet ”først til mølle”!!! Så tøv ikke tilmeld dig før pladserne er revet væk!

 
Del på facebook