LAP

 
  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Digtsamlingen ”Verdensfjern”

Email Udskriv PDF

ForsideAf Lars Bech Brams

”Verdensfjern” er en lille spændende samling af digte skrevet af Lars Bech Brams fra 1998 frem til 2011.

Jeg er ikke selv den mest entusiastiske læser af poesi og prosa, men denne lille bog fængslede mig meget hurtigt efter læsning af blot et par af digtene. Det er en personlig poesi, som spænder helt fra det smukke lyriske og romantiske til der, hvor dæmoner spiller en rolle, og hvor krigen er en krig imod én selv. Forfatteren skriver, at han fandt lykken med sin kone Sille i 2003, og det præger digtsamlingen og sikkert også hans liv. Fra da af er lyrikken smukkere og mere romantisk. Et eksempel på en måde at beskrive sig selv på er digtet ”Vakuum” fra 2003, som består af 12 små sentenser, der med få ord sat godt sammen, rammer Lars Bech Brams liv ind.

EKSEMPLER FRA VAKUUM:

Midtvejs i livet, måske
Sidder en sløv sensommersøndag, og funderer over tilværelsens uendelige tomrum.

Livets mesterlære
At stå i lære i livet kan være en barsk læreplads. Sindssygen kan være kold og gold og destruktiv og nedbryde fornuft, kreativitet, glæde og håb.

At være lige her
At komme overens med sin fortid, forlige sig med sine dæmoner, se frem med tro og håb.

Jeg har læst alle digte og denne samling er bestemt værd at studere nærmere.

Digtsamlingen koster kr. 100,- inkl. forsendelse, og kan bestilles på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. 1. udgave 2011, udgivet i oplag på 200 stk.

ISBN: 978-87-993137-1-6