LAP

 
  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Boganmeldelse: ”Hjertets energi”

Email Udskriv PDF

Merete Gundersen har skrevet en bog omkring, hvordan man kan hele hjertets energi, hvordan du kan tilføre det ny energi, nyt liv. Det er dit hjerte det handler om, dit hjerte som hamrer dagen lang.

Bogen fortæller i ord, hvordan du laver meditationsøvelser, og hvordan du gennem visualisering og kanalisering skaber mere energi, ro i din sjæl og lige vægt i dit liv. Det handler om at heale op svaghed og styrke, medens du får jalousi til at fordufte og skaber frihed. Og du finder din lykke ved at tilgive dig selv og andre. Du får lejlighed til at bearbejde sorg og skabe glæde, når du blot anvender tankens kræfter. Hadet bliver vendt til kærlighed, sygdom til sundhed, klogskab og visdom bliver dine medsammensvorne, når du med tro og håb genfinder gnisten i dit liv og får den til at flamme op.

Du vil forstå, at du både er alt og intet, når du fylder den fysiske og åndelige dimension i dit liv ud.

Det er en let læst bog, enkelt skrevet og for at du let kan følge dens budskaber, kan der fås en CD, hvor meditationerne er indtalt med dejlig afslappende musik.

Det handler om, at finde ro i dit indre, og det gør du bedst ved ofte at være i dine egne tanker og slappe helt af, meditere. Det er gentagelserne der skaber resultater, så klø på og brug CD´en til at komme videre i dit liv.


Steen Moestrup
Civiløkonom, kunstner, foredragsholder og skribent.

 
Del på facebook