LAP

 
  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Sommerlejren 2006

Email Udskriv PDF

Sommerlejr

I år blev sommerlejren afholdt på Livø i Limfjorden. Temaet var eventyr, krop og psyke.

SommerlejrAllerede i december sidste år var 3 medlemmer af sommerlejrgruppenpå Livø for at se på feriecentret. Siden har vi holdt mange møder, for at forberede de mange aktiviteter, transport og meget andet i forbindelse med lejren. Lejren blev afholdt 29/7 – 4/8.

Godt en uge tidligere på sommeren end de to foregående sommerlejre. Der var langt flere aktiviteter på denne sommerlejr end på de to første. Af aktiviteter kan nævnes morgengymnastik og afspænding hver morgen, besøg af en gøgler, som optrådte og underviste nogle af deltagerne, besøg af historiefortæller, massør, latterinstruktør, trommerejseinstruktør, aktivitetsdag på feriecentret på fastlandet, indiansk svedehytte, sang og guitarspil ved bålet, gåture på øen, sælsafari og adgang til biologisk feltlaboratorium. Vejret var meget omskifteligt. Der var både fint sommervejr og styrtende regn. Det sidste kom dog ikke på tværs af vores udendørs aktiviteter.

Vi sluttede af med et brag af en fest, hvor en af deltagerne lånte bandets trommesæt, og gav en formidabel trommesolo. Sommerlejren har været rig på Sommerlejroplevelser, men det har været hårdt for sommerlejrgruppen. Dels på grund af de mange aktiviteter og på grund af sygdom. I den nærmeste fremtid vil sommerlejrgruppen evaluere årets sommerlejr, og tage ud og se på nogle steder hvor vi kan afholde næste års sommerlejr. Sejerø og Skælskør er to af mulighederne, men intet ligger fast endnu. Der vil være en del udskiftning i sommerlejrgruppen.

Jeg håber, at deltagerne har haft nogle gode oplevelser, og at de vil fortælle om det hvor de møder andre psykiatribrugere.

Lars Arredondo
Sommerlejrgruppen og Landsledelsen

 
Del på facebook