LAP

 
  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Død i Psykiatrien

Email Udskriv PDF

Philip, Jannick, Luise, Malene og Davide havde som alle unge mennesker drømme om et værdigt liv.

Dødsfald

For dem alle blev mødet med psykiatrien katastrofalt. Philip blev 38 år, Jannick blev 22 år, Luise blev 32 år, Malene blev 31 år og Davide blev kun 19 år.

De havde alle fået diagnosen Skizofreni.

Kampen mod overmedicineringen var nedværdigende.

De sagde alle, at de blev dårligere af medicinen, - at de led under de svære bivirkninger.

Men psykiaterne overhørte deres klager - sagde, at de ikke led under bivirkninger, men at deres lidelse havde udviklet sig. Derfor skulle de have mere medicin. De fik alle mere og mere medicin. De fik op til 5 forskellige antipsykotiske præparater samtidig. De fik nervemedicin, sovemedicin, bivirkningsmedicin og smertestillende præparater oveni - og blev dårligere og dårligere. Blev langsomt berøvet deres liv og tanker. De blev behandlet som upersonlige diagnoser - ikke som de smukke mennesker, de var.

Psykiaterne fulgte ikke Sundhedsstyrelsens regler for medicinering. De blev ved med at øge medicinen. De undersøgte ikke, om de unge mennesker kunne tåle den ordinerede medicin. Til sidst stoppede deres hjerte - kunne ikke tåle den skødesløse behandling.

De døde pludseligt og uventet.

Dødsårsag: UKENDT

For de pårørende er dødsårsagen ikke UKENDT, men DØD på grund af skødesløs overmedicinering.

Kan det passe, at værdifulde liv blot kan ødelægges, Uden at der kan placeres et ansvar?

Psykiaterne følger stadigvæk ikke Sundhedsstyrelsens regler for medicinering.

Vi i foreningen Død i psykiatrien vil anmode Sundhedsministeren om, at der stilles krav til Sundhedsstyrelsen om at skærpe retningslinjerne for medicinering og overvågning, således at der skabes konsekvens, hvis psykiaterne ikke følger reglerne.

FORENINGEN DØD I PSYKIATRIEN
Hjemmeside: www.doedipsykiatrien.dk
E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.