LAP

 
  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Nyt fra FAP-nordjylland amt

Email Udskriv PDF

Hej her fra FAP-Nordjylland – vi vil gerne fortælle lidt om hvad vi går og laver! Vi havde et medlemsmøde på Frivillighuset i Aalborg onsdag d.21/9-05. Det var et rigtig godt møde, 11 var mødt op.

Bestyrelsen fortalte om hvad vi laver, såsom at snakke med medlemmer der har behov for det f.eks. under en indlæggelse. Vi er med i et samarbejde der laver arrangementer indenfor psykiatrien som f.eks. foredragsrækker og Brugernes Dag.

– Med hensyn til sidstnævnte, hører vi gerne fra medlemmer i Nordjylland, såfremt De har lyst til at give en hånd med. Derefter gik snakken, og der var flere der havde noget på hjertet, først og fremmest om forskellige erfaringer inden for det psykiatriske system. Lillian Rank fortalte, at hun udstiller i Galleri Ødipus – (kunstgalleri i Aalborg for sindslidende, ansatte i psykiatrien og pårørende) – i oktober måned, og vil donere pengene fra salget af udvalgte billeder til LAP. Et andet medlem Inge Marie Frost, fortalte om hendes bog hun for nylig har fået udgivet.

Der var også musikalsk underholdning; Michael Dahl spillede på akustisk guitar og sang både egne og andres numre – det var en rigtig succes. Og så fik vi hjemmebagt brød og vi hyggede og sludrede.

I skrivende stund arbejder vi på at lave en artikel til Nordjyske Stiftstidende om LAP og FAP-Nordjylland forhold til planerne om den nye psykiatrilov, som vi håber på bliver godtaget.

Vi satser på at afholde endnu et medlemsmøde i december, som så vil være præget af både noget fagligt og noget julehygge. Og ikke at forglemme – har vi generalforsamling i februar måned. Her håber vi at mange vil møde op, ligesom vi også håber at nogle vil være interesserede i at stille op til bestyrelsen, da nogle medlemmer af den nuværende ønsker at trække sig bl.a. på grund af tidsmangel, Men herom kommer der et nyhedsbrev senere. Det kan tilføjes at vi udsender nyhedsbrev til vores medlemmer ca. 4.gange årligt. Så vi bruger altså vores ressourcer så godt vi formår, med de skrøbeligheder vi selv er i besiddelse af som tidligere og nuværende psykiatribrugere.

Kærlig hilsen på vegne af FAP-Nordjylland:
Preben Paulin Hansen, Ulrich P. Steinus og Nina Stetter.

 
Del på facebook