LAP

 
  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

LAP Nordjylland

Email Udskriv PDF

Hermed lidt omkring hvad vi laver i LAP Nordjylland. Vi afholder så mange medlemsarrangementer vi kan. Vi har underholdene emner som en tur i Zoo eller en musiker med guitar. Vi har også mere alvorlige som et foredrag om medicinrelateret overvægt med Lise jul. Sidst i oktober afholder vi et åbent arrangement hvor vi viser Patricia Deegan filmen med efterfølgende diskussion. Den 2. december har vi julehygge på programmet. Arrangementerne foregår i Frivillighuset i Aalborg.

PT er vi ved at søge om tilskud fra Aalborg Kommune. De kræver en nøje redegørelse for hvad aktiviteterne vi søger til skal indeholde frem i tiden.

Vi har stadig vores gang på de bonede gulve hvor vi bl.a. har argumenteret meget for brugen af alternativ behandling i sygehuspsykiatrien. Efter lang tid med ingen reaktion fik vi det negative svar at da der ikke kunne bevises en effekt rent videnskabeligt, kunne det ikke komme på tale. Vi kunne endda berette om psykiatriske sygehuse hvor øreakkupunktur har været brugt længe med gode erfaringer. Så mange gange er det som at slå i en dyne.

Via LAPs sekretariat har vi fået sendt foldere ud i alle kroge af regionen. Og Nina tager ud og laver oplæg om LAP på væresteder ol.

Vores medlemstal stiger langsomt men støt. Vi sender nyhedsbrev ud med jævne mellemrum og skulle nogen have brug for en snak kan det også lade sig gøre..
 
Del på facebook