LAP

 
  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Den lille jordomrejse

Email Udskriv PDF

Vær altid forberedt på at skulle pakke tasken til en uge med din frue, hvis du vil sikre dig ikke at skulle spise piller, ordineret af en læge, som ikke deltog.

Der er delte meninger om, hvilken medicin man skal tage og ikke tage. Men vi vil ikke finde os i, at folk dør af det. Derfor lavede vi nogle træstykker og skrev på dem, for at fortælle bl.a. i Esbjerg, Odense, Vordingborg, Nykøbing Sjælland, Åbenrå og København, at vi mener det.

Efterfølgende ville vi fortælle det i en operabygning, som kronprinsesse Mary var i. På grund af det kom politiet og viste os væk, ellers blev vi anholdt. Nogle af os valgte at skride tilbage til bilen, og vores kammerater tog på rundtur i svingdøren, sammen med politiet, naturligvis i hvert sit rum.

I Odense forærede jeg de fremmødte postkort, og én af dem spurgte, hvem han skulle skrive til. Jeg svarede kæresten, og derpå går vittigheden på, at han ville vide mit navn og adresse, så han kunne sende det til mig.

Vi brugte tapetklister til at hænge plakater op ved politistationer, skraldespande, psykiatriske sygehuse samt kasser med elektricitet i fra lysreguleringerne.
Arrangementet indeholdt også guitarspil og desværre sorg over det, fordi én af de dødes forældre holdt en tale om sin datter.

Vi boede undervejs på flere vandrerhjem, og jeg var som regel tidligst oppe og måtte kun ét af stederne (det skulle lige tilføjes) starte før tid på morgenmaden. Det var altså ikke fordi, jeg ikke måtte det på de vandrerhjem.

Vi ville gerne sove længe, selvom vi var ivrige efter den her opgave og tur.

Selvfølgelig var det en lyseslukker, når folk ikke ville have vores postkort og udmeldinger i operahuset.

Det var ikke en dårlig tur, sådan skal det ikke forstås.

Jeg skulle hente mine piller i bilen, men jeg havde aldrig åbnet en billås før, så det fik jeg forklaret. Bilen kan låses på vist nok tre måder, og jeg vidste nemlig lige hvilken en, jeg skulle trykke på, men nåede det ikke, da min kammerat ville sidde i bilen, den kunne jeg jo ikke låse imens. Jeg måtte forlade den for at spørge, og hvis man tager det i betragtning, hvad mener du så, hvis oplevelsen også ligner situationen med pasningen af mit barn, når plejemoderen kommer mig i forkøbet.