LAP

 
  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Kære læser

Email Udskriv PDF

Sig nærmer tiden, hvor vi gerne må få masser af gaver – helt uden at socialen blander sig. Vi er nogle stykker, der snart skal til at udarbejde en ny LAP-pjece, hvori der bl.a. skal omtales – helst alle – de tilbud vi har i hele landet.

Der må synkes! Jo – det er jo noget af en mundfuld.

Vi kunne jo give hinanden en rigtig relevant gave… Hvor ”gemmer” DU dine lokale akut-tilbud?

Jeg kender ikke til mange, og det er ikke rart. For skulle den dag komme, hvor jeg får brug for en håndsrækning, så ville det være rigtigt rart at kende nogle relevante steder. Jeg bor i København, og her er der vist ikke så mange steder, der ligger uden for behandlingspsykiatrien…

Jeg kender til Islevgård, Nabocentret, og der er vist også en mulighed på Slotsvænget. Men, kunne du ikke skrive, hvis du kender til nogle gode steder? Et sted, hvor vi har en mulighed for et par overnatninger, med empatiske medarbejdere – et par dage til at afværge en krise?

Lad os få stederne frem i lyset – Lad folk få en mulighed for at bruge dem. Kommer ”der run på”, så vil det jo blot vise et behov – og – måske vil dette føre til, at der opstår flere steder. Sikke en julegave – visheden om et godt sted. Håber I kommer godt igennem julen alle sammen !

HUSK, der er næsten altid nogle i nærheden, der er værd at feste med sådan en juleaften og i juledagene. Find dem og hyg igennem!

Pjecen skal bl.a. være om rehabilitering – recovery – andre behandlingstilbud – om at bede om den gode og relevante hjælp – og hvordan så lige det – førstehjælp til tvangstilbageholdte – og en net-base med en landsdækkende guide til de forskellige tilbud, der er rundt omkring, væresteder, bosteder, info-bikse, telefonlinier etc.