LAP

 
  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

LAPs sommerlejr 2012

Email Udskriv PDF

Sommerlejr 2012

Hellebjerg, Juelsminde, uge 30, den 21. juli - 28 juli

Så er det igen tid til LAP-Sommerlejr - på Hellebjerg i Juelsminde - og det er vigtigt, at du hurtigt finde ud af, om du vil med, fordi ABSOLUT sidste frist for tilmelding er onsdag den 16. maj 2012. Betaling senest den lørdag den 16. juni 2012.

Temaet bliver i år: Med fælles og eget ansvar!
Vi har - som i de tidligere år - mange spændende punkter på programmet - så du kommer ikke til at kede dig - Programmet ligger ikke helt klart endnu, men når du har tilmeldt dig, får du tilsendt program, huskeseddel, girokort og nærmere oplysninger om, hvad vi har fundet på - men lidt kan vi da løfte sløret for : -  gåture - festaften - LAP-lege - heldagsudflugt - banko - skattejagt - Scenen er din - og naturligvis FESTAFTEN m/live musik om onsdagen - og tid til at være sammen f.eks. omkring bålet.

Hvad priserne angår, er der ingen forandringer - Trygfonden har også i år sponsoreret, så vi kan holde prisen på et lavt niveau, således at så mange som muligt, har mulighed for at komme med - men HUSK - der er kun plads til omkring 60 deltagere - ud over Sommerlejr 2012-gruppen, som vil gøre vores bedste for at I får en uforglemmelig uge.

PRISER
1400 kr. for LAP-medlemmer – (ekstra 200 kr. for enkeltværelse)
1600 kr. for psykiatri-brugere, der ikke er medlem af LAP (medlemskab af LAP koster 125 kr./år)

DYR MÅ IKKE MEDBRINGES

Prisen inkluderer ophold, 3 daglige måltider, udflugter, rejserefusion og fælles aktiviteter. Tilmeldingen er bindende og refunderes ikke efter 1. juli 2012. Hvis betalingen ikke er registreret til tiden, slettes du af deltagerlisten, så personer på venteliste også har en chance for at komme med.

Tilmeldingsfristen til dette års sommerlejr er udløbet, men kontakt LAP’s sekretariat såfremt du er interesseret. Tlf. 66194511 eller mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Hvis der er problemer med tilmeldingen, så kontakt LAP’s sekretariat, som vil være behjælpelig med at få dig tilmeldt - Telefon  66 19 45 11

Vi glæder os til at se dig på lejren - kLAP fra Sommerlejr 2012-gruppen