LAP

 
  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Referat af møde i livsglædegruppen, 3. december 2009

Email Udskriv PDF

En præcisering af referatet var, at hver enkelt kunne søge FU inden for LAP,  om et beskedent beløb til at lave et lille arrangement på ens værested, hvor man fortalte om LAP.

Siden sidst: Vi har været på bisidder kursus, inden for LAP hvor man kunne snuse til, om det var noget for en eller ej. Rammerne var rigtig gode (hotel, mad samt underviser), men det var lidt langtrukkent, for mange ord og øvelser, flere af os havde lidt svært med at forstå det, altså alt det som vi blev undervist i.

Tom har været til et møde i forbindelse med det nye kæmpe hospital, der skal bygges i Århus ved Skejby.. Det vil koste 8 milliarder kr. De penge er bevilliget. På mødet skulle vi komme med indput til hvordan det kan blive endnu bedrer, altså rammerne. Der kommer en psykiatrisk modtagelse, hvor patienter kan blive observeret i et par dage, inden de måske bliver sendt videre til det rigtigt psykiatriske hospital, som jo ligger i Risskov. Med andre ord, de skal ud på en kører tur på 15 min.
Vi vil sende en pressemeddelelse ud om det.

En livsglæde konference vil vi jo holde, vi har søgt LAP om midler, med har ikke fået svar. Vi rykker for det.

Vi så et værested i Kalundborg, hvor vi havde en rigtig god snak med lederen. (Marianne Madsen) Et godt sted hvor mange forskellige brugere  kan få varm mad, hver dag, samt hvor der til med er mange aktiviteter. B.la. rejser de til udlandet.