LAP Tv

22. Interview med Peter C Gøtzsche

21. Sammenklip til Landsmøde 2018

20. Nænsomt nødværge

19. Om overdødelighed

18. LAPs landsmøde 2017

17. Rebellen fra Langeland: Tænder på Finansloven

16. Arbejde til kriminelle, selvom du har siddet i fængsel. Kriminalforsorgen hjælper til. Meget positiv og engageret kvinde bliver interviewet på folkemødet.

15. Søde hunde kan lære at opsnuse både narko og mobiltelefoner. Hvordan lærer de det? Det var der foredrag om på folkemødet.

14. Hvori består den nye politiuddannelse? Det kunne man få at vide på folkemødet.

13. Sundhedsteltet på folkemødet på Bornholm. Se vores udsendte få målt sin “sundhed”, samt høre cykeleksperten Jørgen Leth holde et morsomt foredrag om sin tilværelse.

12. LAP-medlem løber motionsløb, sammen med minister Sophie Løhde, på folkemødet på Bornholm. Desuden udtaler LAP’s pressehold sig om dagene på solskinsøen.

11. Landsmødet 2016 i Svendborg, “Rebellen fra Langeland” får LAP prisen, efterfølgende holder han en ret god tale.

10. Folkemødet på Bornholm, retoriker Jesper Troels Jensen fortæller om grundreglerne i kommunikation.

9 .Hvilken behandling giver man sindslidende? På Granhøjen hjælper man psykiske sårbare på forskellige måder, hør hvordan de griber det an. Til sidst går statsminister Helle Thorning Schmidt, ned blandt folket på folkemødet på Bornholm.Hun placere sig heldigvis lige foran vores kameramand, hvor hun deler knus ud, samt giver nærmest forelskede blikke til dem hun møder.

8 .TUBA er en forkortelse, for en organisation der hjælper unge, der er vokset op med alkoholiserede forældre. Hvilke problemer har de? Hvori består hjælpen? Til med får vi et indblik i menneskets psyke. Hvad skal der til for at vi mennesker trives? Evigt gyldige leveregler, alle kan få gavn af.

7 .Maria Bille Høeg fra Dansk arbejdsgiverforening fortæller om sindslidende på arbejdsmarkedet. Tidligere tv-vært Anders Stjernholm interviewes om sit positive syn på diagnoser, som han ser som en selvindsigt – noget der skal arbejdes med. Der var mange telte på folkemødet på Bornholm, og vi besøgte Kræftens Bekæmpelse, hvor vi fik indblik i, hvordan de lokker folk hen til netop deres telt. Vi slutter af med folketingets lykkehjul, lykkedes det vores journalist at vinde en præmie?

5. På folkemødet på Bornholm i år, havde vi inviteret en til at holde foredrag i vores telt. Det omhandlede at heste kan hjælpe brugerne i et terapiforløb. Se hele foredraget her.

4. Sund dag i Århus, universitets studerende sætter fokus på sundhed, ved hjælp af udendørsaktiviteter for alle.

4. Sund dag i Århus, universitets studerende sætter fokus på sundhed, ved hjælp af udendørsaktiviteter for alle.

3. LAP’s landsmøde 2015. Det socialdemokratiske folketingsmedlem Karen Klint holder åbningstalen, samt bliver interwievet til LAP tv.

2. Hvad bestod ovenstående uddannelse af? De to der stod for den, fortæller konkret om det.

1. Premiere på lap tv, er en afslutning på en recovery uddannelse i Århus kommune, kursister får b.la. overrakt kursusbeviser.