• LAP Ungdom er lokale netværk for unge psykisk sårbare (18-35), som DU kan være med til at påvirke.
  • Netværkene er 100% brugerstyrede og drevet af unge, der har personlig erfaring som brugere af psykiatrien.
  • Ønsker du at tage del i et fællesskab og skabe kontakt med andre unge psykiatribrugere, så kunne LAP Ungdom være noget for dig.
  • Vi arbejder på at bryde isolationen, skabe trygge og rummelige rammer og desuden få en god stemning op at køre.
  • Det er gratis at deltage i LAP Ungdoms aktiviteter.
  • Det er til at starte med ikke et krav, at man er meldt ind i LAP for at deltage i LAP Ungdoms arrangementer, men vi ser gerne at man gør det på sigt.
  • Man kan følge med i vores aktiviteter på Facebook siden ”LAP Ungdom” hvis du vil høre mere og holdes opdateret på vores arrangementer.

Hvilke værdigrundlag har LAP Ungdom ?

Vi ved at man som ung diagnosticeret, kan opleve stor stigmatisering ved at stå uden for uddannelse og/eller arbejdsliv. Det kan blive forværret, hvis man står uden for almindeligt ungdomsliv og kan hurtigt udvikle sig til ukonstruktiv isolation. Det vil vi gerne forhindre, for selvom man sidder i den situation, har man masser af ressourcer at bruge af.

Vi går op i, at man ikke er sin sygdom. Du er en person for sig og du skal have den selvaccept og det selvværd, du fortjener. Det vil vi gerne hjælpe dig med, at du får.

Hvad er målet med LAP Ungdom ?

Først og fremmest arbejder vi for, at folk i fællesskab med andre unge kan komme et skridt tættere på det liv, de ønsker.

Derudover håber vi på, LAP Ungdom kan blive en måde at bryde isolationen på og evt. senere hen det tabu, der lige nu lægger over psykisk sygdom.

Vi håber på med tiden at blive mere synlige i det offentlige rum og komme ud og ikke kun gøre en forskel for vores brugere men også for psykiatri brugere generelt.

På længere sigt håber vi også på, at få startet flere ungdomsnetværk op rundt om i landet. Pt. er vi  ”LAP Ungdom København” og ”LAP Ungdom Silkeborg”

Hvad tilbyder LAP Ungdom København?

LAP Ungdom kbh holder til i LAP lokalerne på Vesterbrogade 103, 1 sal. 1620.

Vi har fast ugentlig åbningstid hver Søndag 15-18 hvor vi holder Søndags Krea

Vi holder ofte Klub aften om Torsdagen fra 19-21. Dog ikke hver uge.

Udover de faste aktiviteter tager vi også af og til på ture ud af huset.

Vi tager forbehold for ændringer og aflysninger. Alle vores arrangementer og ture bliver slået op på Facebook siden hvor man kan holde sig opdateret. Specifikt for de 18-35 årige har vi lavet en lukket Facebook gruppe ”LAP Ungdom – København” som man kan anmode om at blive medlem af.

Hvad tilbyder LAP Ungdom Silkeborg? 

LAP Ungdom Silkeborg satser på at have arrangementer ca. en gang ugentlig. Lokalerne ligger på Estrupsgade 4, 1 sal, 8600 Silkeborg (Frivilligcenteret)

Du kan holde dig opdateret på hvad der sker på vores Facebook side ”LAP ungdom” eller ansøg om at blive medlem af den lukkede Facebook gruppe ”LAP Ungdom – Silkeborg”. Vi tager forbehold for ændringer og aflysninger.