• LAP Ungdom er lokale netværk for unge psykisk sårbare (18-35), som DU kan være med til at påvirke.
  • Netværkene er 100% brugerstyrede og drevet af unge, der har personlig erfaring som brugere af psykiatrien.
  • Ønsker du at tage del i et fællesskab og skabe kontakt med andre unge psykiatribrugere, så kunne LAP Ungdom være noget for dig.
  • Vi arbejder på at bryde isolationen, skabe trygge og rummelige rammer og desuden få en god stemning op at køre.
  • Det er gratis at deltage i LAP Ungdoms aktiviteter.
  • Det er til at starte med ikke et krav, at man er meldt ind i LAP for at deltage i LAP Ungdoms arrangementer, men vi ser gerne at man gør det på sigt.
  • Man kan følge med i vores aktiviteter på Facebook siden ”LAP Ungdom” hvis du vil høre mere og holdes opdateret på vores arrangementer.

Hvilke værdigrundlag har LAP Ungdom ?

Vi ved at man som ung diagnosticeret, kan opleve stor stigmatisering ved at stå uden for uddannelse og/eller arbejdsliv. Det kan blive forværret, hvis man står uden for almindeligt ungdomsliv og kan hurtigt udvikle sig til ukonstruktiv isolation. Det vil vi gerne forhindre, for selvom man sidder i den situation, har man masser af ressourcer at bruge af.

Vi går op i, at man ikke er sin sygdom. Du er en person for sig og du skal have den selvaccept og det selvværd, du fortjener. Det vil vi gerne hjælpe dig med, at du får.

Hvad er målet med LAP Ungdom ?

Først og fremmest arbejder vi for, at folk i fællesskab med andre unge kan komme et skridt tættere på det liv, de ønsker.

Derudover håber vi på, LAP Ungdom kan blive en måde at bryde isolationen på og evt. senere hen det tabu, der lige nu lægger over psykisk sygdom.

Vi håber på med tiden at blive mere synlige i det offentlige rum og komme ud og ikke kun gøre en forskel for vores brugere men også for psykiatri brugere generelt.

På længere sigt håber vi også på, at få startet flere ungdomsnetværk op rundt om i landet. Pt. er vi  ”LAP Ungdom København” og ”LAP Ungdom Silkeborg”

Hvad tilbyder LAP Ungdom København?

Ungegruppen mødes – efter aftale til eftermiddagshygge og fællesspisning. Her er der mulighed for at fordybe sig i diverse kreative projekter, spille brætspil eller bare hænge ud og snakke om hvad man har lavet i løbet af ugen.

Nogle gange er der behov for at tale om nogle lidt tungere emner og det er også okay.

Vi er et mindre netværkstilbud oftest med 5-10 deltagere af gangen. Vi forholder os fleksibelt i forhold til åbningstider, da vi tager udgangspunkt i medlemmernes ønsker. Åbningstiderne aftales internt fra måned til måned. Udover over faste begivenheder så afholder LAP Ungdom en række andre arrangementer i løbet af året som fx filmaftener, paintballturnering, julefrokost, udflugter samt deltagelse i LAPs øvrige medlemsaktiviteter

Alle vores arrangementer og ture bliver slået op i facebook gruppen ”LAP Ungdom – København” som er specifikt for de 18-35 årige

Ønsker DU at vide mere om vores netværk kan du kontakte os på nedenstående mail og aftale en tid til at komme ind og se vores lokaler.

Kontakt LAP Ungdom

Telefon: 66 19 45 11

E-mail : lap@lap.dk