Pressemeddelelse: LAP pris til Liselott Blixt

3.oktober 2013

Liselott Blixt modtager Landsforeningen Af Psykiatribrugeres vandretæppe for hendes forslag til tvangsfri behandling i psykiatrien.

Mandag den 7. oktober kl. 13.00 vil MF og psykiatriordfører Liselott Blixt (DF) få overrakt LAP’s Vandretæppe for at have gjort et fint og ihærdigt politisk arbejde for psykiatriens brugere i folketingsåret 2012-13.

Liselott Blixt har vist stor interesse for at forbedre forholdene for psykiatriens brugere og arbejdet for nedbringelse af tvangen i psykiatrien. “Især sætter vi pris på hendes forslag om at gøre psykiatrien i en region tvangsfri som et forsøg, de andre regioner så ville kunne lære af” udtaler medlem af LAP’s landsledelse Lars Kristensen.

– Vi i LAP håber, at Liselott Blixt i det kommende folketingsår vil gøre et lige så ihærdigt arbejde med at forbedre forholdene for brugerne i psykiatrien og på anden vis være med til at gøre livet og dagligdagen for psykiatriens brugere bedre, uden stigmatisering af det at have en psykisk lidelse og i ligeværd med resten af samfundets borgere.

For yderligere information, kontakt venligst:
LAP – www.lap.dk – Landsledelsesmedlem Lars Kristensen – lars@lap.dk – 29840407