Pressemeddelelse: ”Lykkepiller” kan dræbe

25. november 2011

Det bør undersøges hvem der evt. har økonomiske interesser i den omfattende brug af livsfarlig medicin mod depression.

Vi har vidst det længe i LAP (Landsforeningen Af nuværende og tidligere Psykiatribrugere) og nu er det igen blevet videnskabeligt bevist.

De såkaldte “lykkepiller” kan dræbe! Enten hurtigt eller langsomt.

Lundbeck “lykkepillen”, Cipramil, som omkring 178.000 danskere i dag har fået ordineret mod depression, kan give hjerteproblemer, herunder hjertestop, viser et amerikansk studie.

Selvom LAP i år 2010 kørte en landskampagne mod dødsfald forårsaget af psykiatrisk medicin, har danske myndigheder ikke villet undersøge sagen og finder det åbenbart ikke interessant.

Psykisk syge lever generelt 28 år kortere end andre danskere, begår flere selvmord end andre danskere og har et betydeligt ringere socialt samliv med andre, herunder et ringere sexliv end andre danskere.

Denne daglige forringelse af livskvaliteten hos 178.000 danskere er ikke noget som vækker opmærksomhed eller interesse hos myndighederne, men at Lundbecks aktionærer tjener styrtende på andres elendighed, har derimod stor interesse for myndighederne.

Derfor kræves der nu fra LAP`s side, at der bliver sat en undersøgelse i gang om, hvorvidt læger, sundhedsstyrelse m.fl. selv har en økonomisk fordel ved, at så mange liv bliver forspildt, på den ene eller anden måde.

For yderligere information, kontakt venligst:
LAP – Medlem af Landsledelsen i LAP Erik Thomsen – erik.thomsen1@gmail.com – 2785 5731