Referat af møde i livsglædegruppen, 27. maj 2016

LIVSGLÆDEGRUPPEMØDE  PÅ ODENSE HAVN   

Fredag  D. 27. Maj 2016  kl. 14.30

Tilstede : Solvej , Preben , Brian , Tom.

Afbud : Mona-Lisa

Vi mødtes på Odense Banegård kl. 14 som aftalt, Mona-Lisa kunne desværre ikke deltage, idet hun havde haft uheld med den ene fod.

Vi vandrede mod Havnen over den nyanlagte cykel og gangbro over alle banegårdens spor. Vi blev enige om at finde sted, hvor vi kunne købe kaffe og holde vores møde. Det kunne vi tilfældigvis i en ellers ´lukket klub´, der dog havde åbent for offentligheden lige den dag, i forbindelse med at der var noget Havne-festival. Denne klub var for alle der har eller havde været i Den danske Marine ( flåden ).

Mødet : Referat fra sidste møde med rettelse blev godkendt og bliver så sendt til hjemmesiden.

Ordet gik bordet rundt, hvor hver i sær fortalte om deres positive oplevelser siden sidste møde. Rart at gruppens medlemmer kan se , huske og videre fortælle alle om det rundt i LAP´s område.

Vi har p.t. ikke fået nogle helt nye medlemmer i vores gruppe. Hver enkelt af gruppen må have øjnene op for personer der vil passe ind i gruppen og tilbyde dem denne.

Århus arrangementet er på trapperne, Lise Jul fra Århus området vil sende gruppen en e-mail om arrangementet. I skrivende stund er Lise´ mail indgået på min mail.

Dette tager vi op på næste møde.

Tur til Sporvejsmuseet er arrangeret. Gruppen fik et opslag til turen og godkendte det. Opslaget bliver tilsendt kontoret til grafisk redigering og så sendt til web masteren, der indsætter det på LAP´s hjemmeside.

Næste møde dato : onsdag  22. juni 2016  kl. 13.00  på LAP kontor.

Husk at ringe til kontoret om du kommer eller melder afbud

 

REFERATET GODKENDT PÅ GRUPPENS MØDE d. 22.6.2016